Μπάσκετ Εφήβων

  • warning: Creating default object from empty value in /home/melas/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1388.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 9η Τελευταία Αγωνιστική

BOY.GIF

Με μία νίκη για τους Έφηβους 41-47 και μια ήττα για τους Παίδες 52-38 του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, έπεσε η αυλαία των ηλικιακών πρωταθλημάτων με αντίπαλο την ομάδα του Αθηναικού και στις δύο περιπτώσεις. Οι ομάδες μας τερμάτισαν και οι δύο στη 5η θέση των ομίλων των με 27 βαθμούς.

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 8η Αγωνιστική

BOY.GIF

Δύο νίκες έχει να επιδείξει η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων και Παίδων του 5ου Ομίλου για τις ομάδες του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων. Η μία μάλιστα νική, αυτή των Εφήβων, παρά τις πολλές απουσίες είχε και σκορ 73-42

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 7η Αγωνιστική

basket boy.GIF

Δύο ήττες ο απολογισμός των αναμετρήσεων των ομάδων Εφήβων και Παίδων του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος , με τους ΑΧΑΡΝΗΣ που είναι πρωτοπόροι στον όμιλό μας. Τα αποτελέσματα:

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ = 54-39, ΕΦΗΒΟΙ

ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ - ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ = 49-39, ΠΑΙΔΕΣ

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 6η Αγωνιστική, Β΄ γύρου

BOY.GIF

Διπλές νίκες απέναντι στην ομάδα της Ιρις Πετρούπολης οι ομάδες υποδομών των Παίδων και των Εφήβων του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, όπως και στο 1ο γύρο με μεγαλύτερη άνεση για τους παίδες και σκορ 63-32 ενώ οι Έφηβοι με σκορ 36-32. Οι δύο ομάδες μας απολαμβάνουν την 5η θέση στους ομίλους των...

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 4η Αγωνιστική B' γύρου

BOY.GIF

Δύο Νίκες για τους Παίδες και τους Έφηβους του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, οι οποίοι επεβλήθησαν της ΠκΑΟ Άμιλλας Περιστερίου με σκορ 38-37 οι Παίδες και 50-43 οι Έφηβοι.

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 3η Αγωνιστική B' γύρου

basket boy.GIF

Κατώτερη του αναμενομένου η ομάδα Εφήβων του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος, στην αναμέτρησή της με τη Δάφνη Δαφνίου & τελικά ήττα με σκορ 29-38...

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 2η Αγωνιστική B' γύρου

BOY.GIF

Με πολλές ελλείψεις παικτών και τα δύο τμήματα Παίδων & Εφήβων του Συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, αγωνίσθηκαν και ηττήθηκαν από τους αθλητές του Άρη Πετρούπολης

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: 60-28, Έφηβοι

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: 61-46, Παίιδες

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 10η Αγωνιστική

BOY.GIF

Μια Νίκη μία Ηττα για τις ομάδες Εφήβων με σκορ 49-39 & Παίδων με σκορ 32-42 του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, απέναντι στις αντίστοιχες της Παλατιανής και συνεχίζουν με 5Ν-Η5 στο ηλικιακό τους πρωτάθλημα και οι δύο, στη 5η θέση. 

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 9η Αγωνιστική

melas a8inaikos e.jpg

Τυχερή η 9η Αγωνιστική για τις ομάδες υποδομής του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, επεφύλαξε δύο νίκες τόσο στους Παίδες όσο και στους Εφήβους απέναντι στον Αθηναικό στο κλειστό του 6ου Εν.Λυκ. Αιγάλεω.

ΜΕΛΑΣ - Αθηναικός: 48-38, Έφηβους

ΜΕΛΑΣ - Αθηναικός: 51-45, Παίδες

Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ, 8η Αγωνιστική

BOY.GIF

Μία νίκη και μια ήττα ο απολογισμός των ομάδων του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, για τα τμήματα υποδομής των Παίδων και Εφήβων μας απέναντι στον ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ . Η νίκη των παίδων ήταν με σκορ 24-52 και των Εφήβων η ήττα μόλις με 1 καλάθι 33-31.

Syndicate content