Σύλλογος

  • warning: Creating default object from empty value in /home/melas/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1388.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.

Τελικός Κυπέλλου Basket της ΕΣΚΑ, Ανδρών, 2013

Men Cup 2013.jpg

Στο κατάμεστο από 1.000 φιλάθλους «ΔΑΙΣ» ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική με τους φιλάθλους να χειροκροτούν τόσο τους νικητές του Προμηθέα όσο και τους παίκτες της Πεύκης που δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Τελικός Κυπέλλου Basket της ΕΣΚΑ, Γυναικών

CUP M+W.jpg

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α. σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στο Τελικο Αγώνα Κυπέλλoυ Γυναικών  της ΄Ενωσης που θα γίνει:

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό

kolokythas.jpg

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά, προσωπικότητα που άφησε το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ.

Πρόσκληση Τελικού ΜΙΝΙ Κοριτσιών, γήπεδο Πετρούπολης

cup

Καλούνται όλα τα σωματεία, που συμμετείχαν στο Τουρνουά Μινι Κοριτσιών να παραβρεθούν την Κυριακή 24/2/2013 στο Γήπεδο Πετρούπολης (Κώστα Βαρναλη και Βέργα) στις 19.00 για να παραλάβουν τα διπλώματα και τα μετάλια για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά.

Συγκρότηση σε Σώμα, Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Αθλητικός Σύλλογος (ΜΕΛΑΣ) Αγ. Ελευθέριος

ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος

Συγκροτήθηκε εχθές Τετάρτη 21-Νοεμ το νέο ΔΣ του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγ.Ελευθέριος.

Πρόεδρος: πατήρ Φειδόπουλος Γεώργιος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ. Παλαιός πρωταθλητής Εφήβων στο Βάδην.

Αντιπρόεδρος: Μεταξάς Δημήτριος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Γενικός Γραμματέας: Τσαρούχα Διαμάντω, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ειδικός Γραμματέας: Κούνας Ιωάννης, Οικονομολόγος

Ταμίας: Γιαννέλης Στυλιανός, Πτυχιούχος Μαθηματικός του ΚΠΑ, κάτοχος Master στη Διοίκηση & Οικονομία του APU.

Γενικός Έφορος: Ζαφειριάδης Ηλίας, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Μέλη: Πέτρου Σπύρος - Ιδ. Υπάλληλος, Μανώλης Θωμάς - Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πετρέλλης Εμμανουήλ - Αναλυτής / Προγραμματιστής.

Αναπληρωματικά Μέλη: Γιάκαλος Σάββας - Ιδ. Υπάλληλος, Κοτρώτσιος Γεώργιος - Ιδ. Υπάλληλος, Παναγιωτίδης Κων/νος - Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ζαφειρόπουλος Ιωάννης - Δικηγόρος.

Εκπρόσωποι σε ΕΟΚ, ΕΣΚΑ. Τακτικός: Κομπορόζος Γεώργιος, Αναπληρωματικός: Πετρέλλης Εμμανουήλ

Εκπρόσωποι σε ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΔΑ. Τακτικός: Μεταξάς Δημήτρης, Αναπληρωματικός: Μανώλης Θωμάς

 

Καλή τους Επιτυχία

Γενική Συνέλευση 18-Νοέμβρη 2012

ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, με την έγκριση του Ισολογισμού και του Προυπολογισμού για τα έτη 2012 και 2013. Ο Υπόγειος χώρος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθέριου υποδέχθηκε 75 μέλη τα οποία, εψήφισαν και ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ.Α. 2012-2013

eska.JPG

Συνεχίζοντας τη καλή παράδοση των τελευταίων χρόνων άλλες δύο αθλήτριες του συλλόγου μας επιλέχθηκαν να κάνουν προπονήσεις με τη Μικτή της ΕΣΚΑ με σκοπό να τη στελεχώσουν . Συγχαίρουμε τις αθλήτριες Λιόλιου Χριστίνα και Μονεμβασίου Ελένη για την επιλογή τους, όπως και τη προπονήτριά τους Μάλαμα Μαργαρίτα.

 

Syndicate content