Βόλλεϋ

  • warning: Creating default object from empty value in /home/melas/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1388.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κατάταξη, 7η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Η ήττα από τον Έσπερο με 2-3 σετ στέρησε τη 2η θέση από την ομάδα Γυναικών του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, περιορίζοντάς τη στη 3η με απολογισμό 4Ν & 3Η και 13 βαθμούς στη τελική κατάταξη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κατάταξη, 6η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Νέα νίκη εκτός έδρας για την ομάδα Γυναικών του Βόλλευ με 0-3 επί της Άρτεμις Κορυδαλλού και η ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, αναζητά μια ακόμη καλύτερη θέση στη τελική κατάταξη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κατάταξη, 5η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Επιστροφή στις Αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τις διακοπές της Καθαρής Δευτέρας & της 25ης Μαρτίου, για την ομάδα Γυναικών του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, με νίκη 3-1 σετ επί της ΑΠΣ Άμιλλας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κατάταξη, 4η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Άλλη μια νίκη ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες της Γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, απέναντι στην ομάδα του ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ με σκορ 0-3 στο γήπεδο Μεγάρων

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κατάταξη, 3η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Δύο σετ δεν ήταν αρκετά για τη Γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, για να νικήσει τον Ερμή Περάματος που πήρε το τρίτο και τη νίκη με 3-2 σετ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κατάταξη, 2η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Δεν ήταν η τυχερή της μέρα η 2η Αγωνιστική και η Γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, έχασε με σκορ 1-3 σετ από τον Τελαμώνα παρά τη βοήθεια της έδρας της.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κατάταξη, 1η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Με νίκη επιβραβεύτηκε το ταξίδι της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, στη Σαλαμίνα και σκορ 0-3 σετ επί του ΑΕ Ευρυπίδη στους αγώνες κατάταξης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,1ος Όμιλος, 7η Αγωνιστική Β Γύρου

volley 2012-13.JPG

Με νίκη αποχαιρετά τη 1η φάση Γυναικών η ομάδα Volley του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, επί της ομάδας της ΑΠΣ Νέας Περάμου Κύζικος και σκορ 3-0. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 6η θέση με 6 νίκες και μόνο 2 νίκες διαφορά από τη 2η θέση της βαθμολογίας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,1ος Όμιλος, 6η Αγωνιστική

volley 2012-13.JPG

Οι φωνές έπιασαν τόπο και η αγωνιστικότητα με την αποτελεσματικότητα έδωσαν το παρών στον αγώνα της Γυναικείας ομάδας Volley του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, απέναντι στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων στο γήπεδο του Ζεφυρίου...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ, Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,1ος Όμιλος, 4η Αγωνιστική, Β΄γύρου

volley 2012-13.JPG

Ανέτρεψε τη κακή εμφάνιση του 1ου γύρου ο Ευρυπίδης αλλά δυστυχώς απέναντι στην ομάδα των Γυναικών του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος. Τελικό σκορ 2-3 και εντός έδρας ήττα.

Syndicate content