Βόλλεϋ Παγκορασίδων

  • warning: Creating default object from empty value in /home/melas/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1388.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων/Ν΄Ομιλος/Β΄Φάση , 3η και 4η Αγωνιστική

 Β Βολλευ.JPG

Έχασε την ευκαιρία το Σάββατο η ομάδα Παγκορασίδων Β' του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, να εδραιωθεί στη κορυφή με νίκη επί της Ηλιούπολης αλλά δυστυχώς ήττα με 2-3. Τη Κυριακή η ήττα 3-0 σετ από την Άμιλλα ήρθε όταν η ομάδα είχε ήδη απομακρυνθεί από το στόχο της

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων/Ν΄Ομιλος/Β΄Φάση , 3η και 1η B' Γύρου

 Β Βολλευ.JPG

Δύο νίκες, επί της ΑΠΣ Άμιλλας με 3-0 σετ και επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-1 σετ, έχει να επιδείξει για το Σαββατοκύριακο η ομάδα Παγκορασίδων Β' του συλλόγου μας ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος και αναμένουμε το ντέρμπυ της επόμενης εβδομάδας με την Ηλιούπολη για την επιστροφή στη κορυφή.

1ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΚΑΤΑΤΑΞΗ, 4η Αγωνιστική

 VOLLEY ΜΕΛΑΣ 2012-13.jpg

Η Ευρυάλη έβαλε στοπ στο αήττητο της ομάδας Παγκορασίδων Α' του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, στον όμιλο κατάταξης και μας ενίκησε με σκορ 3-2. Η Ομάδα μας παραμένει στη 1η θέση.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων/Ν΄Ομιλος/Β΄Φάση , 1η και 2η Αγωνιστική

 Β Βολλευ.JPG

Η συνέχεια ήταν δύσκολη για την ομάδα Παγκορασίδων Β' του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, η οποία αντιμετώπισε το Σαββατοκύριακο τις ομάδες της Αργυρούπολης Γ' και Ηλιούπολης Γ' εκτός έδρας με σκορ 3-0. Οι αγώνες συνεχίζονται με διπλές αναμετρήσεις τα 2 επόμενα ΣαββατοΚύριακα

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κ΄Ομιλος/Α΄φάση. 5η Αγωνιστική, Β' Γύρου

 Β Βολλευ.JPG

Ούτε ο ΠΟΚ Έσπερος μπόρεσε να αντισταθεί στην Ομάδα Παγκορασίδων Β' του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος. Νίκη λοιπόν με 0-3 και από τη 1η θέση του Ομίλου της συνεχίζει στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων. Ενα εκπληκτικό ρεκόρ για Σαββατοκυριακο Γυναίκες, Κορασίδες, Παγκορασίδες Α', Β', Β', Με 5 ΑΓΩΝΕΣ & 5 ΝΙΚΕΣ για το ΒΟΛΛΕΥ.

1ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΚΑΤΑΤΑΞΗ, 3η Αγωνιστική

 VOLLEY ΜΕΛΑΣ 2012-13.jpg
Το 3/3 έκανε η ομάδα Παγκορασίδων Α' του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, με αντίπαλο την ομάδα της Ενωσης Ιλίου την οποία και ενίκησε με σκορ 3-0 στο ντέρμπυ κορυφής του ομίλου των.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κ΄Ομιλος/Α΄φάση. 4η Αγωνιστική, Β' Γύρου

 Β Βολλευ.JPG

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη 1-3 σετ εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού στο Μελίνα Μερκούρη για την ομάδα Παγκορασίδων Β' του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, που εδραιώνεται στη 1η θέση της βαθμολογίας της.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κ΄Ομιλος/Α΄φάση. 3η Αγωνιστική, Β' Γύρου

 VOLLEY ΜΕΛΑΣ 2012-13.jpg

Την ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης αντιμετώπισε η ομάδα Παγκορασίδων Β' του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, την οποία ενίκησε στο κλειστό του 6ου Εν.Λυκ.Αιγάλεω με σκορ 3-0 σετ. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας παραμένει στη 1η θέση της Βαθμολογίας του ηλικιακού πρωταθλήματος, του ομίλου της,  της ΕΣΠΕΔΑ.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων/Β' & Κ΄Ομιλος/Α΄φάση 6η Αγωνιστική

voley 3.JPG

Δε μπόρεσαν να αντισταθούν στην ομάδα της ΑΓΣ Άρτεμις οι Παγκορασίδες Α του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος και ήρθε η ήττα με σκορ 0-3. Στο ντέρμπυ του Κ' ομίλου η ομάδα Παγκοράσίδων Β΄ ηττήθηκε από την ΑΠΣ Άμιλλα με σκορ 3-0 και τώρα ισοβαθμούν στη 1η θέση.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων/Β' & Κ΄Ομιλος/Α΄φάση 5η Αγωνιστική

voley 3.JPG

Συνεχίζουν με πολύ όρεξη οι δύο ομάδες Παγκορασίδων του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η Α΄ γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 3-0 στη Νέα Σμύρνη και η Β' συνέχισε το νικηφόρο σερί της, 5η νίκη, με 0-3 στο Χαιδάρι επί του Πήγασσου.

Syndicate content