Μπάσκετ Ανδρών

  • warning: Creating default object from empty value in /home/melas/public_html/old/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1388.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 13η Αγωνιστική Β' γύρου

melas mbc.jpg

Με ήττα αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ η αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, μιας και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ' Κατηγορία του τοπικού. Οι έξι (6) τραυματισμοί βασικών μας παικτών ήταν όσο σοβαροί υπολογίσαμε και παρά τη προσπάθεια Παικτών και Προπονητών ήρθε ο υποβιβασμός...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 12η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Ήττα από τις Κουκουβάουνες με σκορ 65-47 για την Αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, και τέλος στα σενάρια σωτηρίας της Κατηγορίας. Η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην ανασυγκρότηση της ομάδας και στους στόχους της στη νέα κατηγορία αυτή της Γ' ΕΣΚΑ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 11η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Πολύ κοντά στη πηγή αλλά πάλι χωρίς νερό η Αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, που γνώρισε την ήττα από τη ΦΕΑ με σκορ 55-60.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 10η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Άλλη μια ήττα για την Αντρική ομάδα του συλλόγου μας ήρθε να προστεθεί στον απολογισμό της φετινής χρονιάς. Κουκάκι - ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος = 63-52

Διαιτητές: Τσαχάκης, Γκότσης

Δεκάλεπτα: 20-16, 35-27, 45-36, 63-52

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 9η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Χαμηλά στη βαθμολογία κρατήθηκε η ομάδα ανδρών του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, με άλλη μια ήττα που ήρθε αυτή τη φορά από τη Παλατιανή με σκορ 63-75 & ημίχρονο 31-33

Διαιτητές: Τσουραπάς, Ξοχάκης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 8η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Άσχημο βράδυ με κακό αποτέλεσμα για την Αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, στην αναμέτρηση με τον Αθηναικό στην Εργάνη. Τελικό σκορ Αθηναικός ΜΕΛΑΣ= 69-47

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 7η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά δε το νίκησε το παιχνίδι με το Νικηφόρο η αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, με τελικό σκορ 46-50. Τα τρία (3) τρίποντα,  1 και 2 για κάθε ομάδα, που μπήκαν στην 4η περίοδο στην ουσία διαμόρφωσαν τη διαφορά, μαζί με αυτά που δε μπήκαν.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 6η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Πολύ μεγάλη νίκη & εκτός έδρας επέτυχε η Αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, επί των ΛΦΜ Αχαρνής που του δίνει ελπίδες και κουράγιο για τη συνέχεια.

Αχαρνής ΛΦΜ - ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος = 59-66

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 4η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas mbc.jpg

Άλλος ένας δύσκολος αγώνας, από αυτούς που χρειαζόμαστε, πήγε στη παράταση και μετά στον αντίπαλο τη Δάφνη Δαφνίου, που προσπαθεί όπως και η αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος,  να αποφύγει τον υποβιβασμό και τη Γ' κατηγορία.

Διαιτητές: Αναστασίου, Σέρρας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ, 3η Αγωνιστική, Β΄Γύρου

melas.jpg

Πολύ δύσκολος ο Αγώνας της αντρικής ομάδας του συλλόγου μας ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος, απέναντι στην εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Ολυμπιάδα Παπάγου και ήττα ήρθε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα με σκορ 93-71

Διαιτητές: Ραχιώτης, Μακρής

Δεκάλεπτα: 22-12, 49-38, 71-54, 93-71

Syndicate content