Ο Δημήτρης Σώχος στον Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Αγ.Ελευθέριος-Αιγάλεω, Γυναίκες & Νεανίδες

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/melas/public_html/old/includes/unicode.inc on line 311.

Ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Σώχος αναλαμβάνει τις τύχες του ΜΕΛΑΣ στις Γυναίκες και Νεανίδες. Γνώριμος στους ανθρώπους του συλλόγου από τη προ 2-ετίας θητεία του στο Αντρικό τμήμα, αποτέλεσε τη 1η τους επιλογή για τη κάλυψη της θέσης του 1ου προπονητή.

Ο Δημήτρης Σώχος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑA Θεσσαλονίκης(1996) με ειδικότητα τη Καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα ως παίχτης από τα τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακού, με συμμετοχή στην Αντρική Ομάδα στην Α1 κατηγορία αντρών. Αγωνίστηκε επίσης ως παίχτης σε Β΄ & Γ΄ Εθνική με τον Ιωνίκο Ν.Φ. σε Α΄ & Β΄ ΕΚΑΣΘ στο Μαντουλίδη & Θερμαικό & Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής στην Α΄ΕΣΚΑ κλπ

Ως προπονητής ξεκίνησε τη καριέρα του το 1999 στα τμήματα υποδομής του Αστέρα ΖΠ & ακολούθησε η ΑΕΦ Περιστερίου & ο ΑΟ Αιγάλεω.

Το 2006-07 ήταν βοηθός προπονητή στη Γυναικεία ομάδα του Παναθηναικού στην Α1 κατηγορία Γυναικών.

Από το 2007 έως το 2010 ως 1ος προπονητής του Αντρικού του ΜΕΛΑΣ, κατακτώντας τη 1η χρονιά την Άνοδο στην Β' ΕΣΚΑ.

Το 2011 τον βρίσκει 1ο προπονητή στην ΑΕ Ρέντη ενώ ταυτόχρονα είναι και υπεύθυνος όλων των Ακαδημιών του συλλόγου της μέχρι σήμερα. Παράλληλα ήταν και 1ος προπονητής στον Θεμιστοκλή στη Β' ΕΣΚΑ.